Cube Fold Hybrid Elcykel

Cube har ett stort sortiment med elcyklar men det har saknats en bra hopfällbar elcykel, men nu är Fold Hybrid 2022 på gång. En riktig fin elcykel med många finesser och fin design. Vad är nytt med Cube Fold Hybrid 2022?

Cube Fold Hybrid Elcykel

Cube har sedan tidigare en kompakt elcykel (Cube Compact Hybrid) och Fold Hybrid bygger vidare på detta koncept. Fold Hybrid har en smäcker design och trots att den är hopfällbar så ser den väldigt lyxig ut.

Alla Cubes elcyklar använder sig av Bosch elcykelmotor och batteri, givetvis gäller det för Fold Hybrid också. Boschs elcykelprodukter är av premiumkvalitet vilket betyder att grejerna skall hålla väldigt länge.

Cube hävdar att Fold Hybrid är perfekt balanserad, har en säker fällfunktion, integrerat bärhandtag och integrerat batteri. Man ska också enkelt kunna justera höjden på sadeln och styret så att den passar för alla sorters elcyklister.

Cube Fold Hybrid kommer i två versioner. En med remdrift och navväxel och en med kedja och bakväxel. Remdriftversionen har den starkare Bosch Performance motorn och Sportversionen har Bosch Active Plus.

Eftersom Fold hybrid inte är lanserad än utan kommer snart, så är det knapphändigt med information om specifikationer osv. Specifikationerna kommer uppdateras så fort det finns tillgängliga.

Något som är tillgängligt är priset. Fold Hybrid Sport kostar €2,899 och Fold Hybrid med remdrift kostar €3,299.

Tyvärr har säkert ni märkt att lagersaldot när det gäller Cubes elcyklar överlag är knapert. Vi får hoppas att det vänder inför lanseringen av 2022 års modeller.

Cube Compact Hybrid

Cube Compact Hybrid elcykel

Denna kompakta elcykel är ju inte hopfällbar men finns att köpa hos xxl.se och bike-discount.de. Behöver man en smidig elcykel som inte tar för mycket plats och har bra komponenterna så är Compact Hybrid något att lägga på minnet.

Tycker man att det är för dyrt med en elcykel så kan man bygga en elcykel själv till ett överkomligt pris.