Electra Elcykel

Electras cyklar har blivit moderna klassiker och i elcyklarna kombineras unik, vågad design med genomtänkt kvalitet. Här presenterar vi de nyaste modellerna för 2019.

Ett av de hetaste märkena för elcyklar är Electra och med tanke på det uppseendeväckande utbudet är det lätt att förstå varför. Stilren design och vågade färgval ger en design som andas retro men i ny tappning. Modernitet, kvalitet och hög komfort kan ses som ledstjärnor för tillverkaren, men det som lockar mest är förmodligen känslan av att äga en helt unik cykel, som utmärker sig och som syns på stan. Det är inte vem som helst som köper en Electra och därför blir märket extra attraktivt.

Electras elcyklar fungerar lika bra för stadsflanering som cykelpendling. Lång räckvidd på en laddning ger rejäla resmöjligheter och du slipper ladda batteriet så ofta. Lika viktigt som själva cykeln är också de extratillbehör du kan välja för att göra din cykel mer personlig. Här presenterar vi de mest aktuella modellerna från Electra Elcykel 2019:

Electra Townie GO 8D ( Electra Townie GO! 8D )

Vill du ha en elcykel med riktigt fräck design är kanske Electra Townie GO 8D modellen du letar efter. Förutom en läcker, svängd ram och stilrena detaljer får du funktion och bra prestanda. Det finns inget som säger att en elcykel måste vara tråkig eller att man måste cykelpendla för att kosta på sig en cykel med elmotor. Electra Townie GO 8D ä ren deluxe-cykel med elfunktion och den kommer garanterat att dra blickarna till sig.

Förutom ett kraftfullt 400W Bosch-batteri är cykeln utrustad med display och ett effektivt elektriskt assistans-system. Den fronthängda, nätta motorn på 250W ger bra hjälp när du behöver – på långa raksträckor eller i uppförsbacke. Välj till extra tillbehör såsom individuellt anpassade handtag och cykelkorg – allt för att förstärka din egen smak och stil. Electra Townie GO 8D är single speed, vilket betyder att den är oväxlad.

Electra Townie GO 8D

Teknisk information:

Hastighet          25km/h

Motortyp         Bosch, Mittmotor

Elcykelmotor   Bosch Active Line

Batteri               Bosch Powerpack 400Wh

Laddningstid   4h

Räckvidd           4-7 mil

Display              Bosch Purion

Bromstyp         Skivbroms

Broms               Tektro Mechanical Disc

Dämpning        Odämpad

Växlar                Shimano Acera

 

Electra Townie GO 8i ( Electra Townie GO! 8i )

Electra Townie GO 8i har lika utmanande design som Electras andra modeller, men denna har lyxigare utrustning i form av 8 växlar, stadig pakethållare och belysning. Det här är cykeln för dig som vill unna dig det bästa och som inte är rädd för att synas. Välj en snygg metalliclack eller polerad silverfinish, så kan du njuta av hur solskenet framhäver linjerna.

Damcykeln har klassisk svängd ram med lågt insteg, medan herrcykeln har en renare känsla med retrokaraktär. Oavsett om du cyklar till jobbet eller bara tycker om att njuta av långa, avkopplande cykelturer gör du ett bra val om du väljer Electra Townie GO 8i. Bosch Purion Computer display ger dig all information du behöver under din cykelfärd.

Electra Townie GO 8i

Teknisk information:

Hastighet          25km/h

Motortyp         Bosch, Mittmotor

Elcykelmotor   Bosch Active Line

Batteri               Bosch Powerpack 400Wh

Laddningstid   4h

Räckvidd           4-7 mil

Display              Bosch Purion

Bromstyp         Skivbroms

Broms               Tektro 3-Finger

Dämpning        Odämpad

Växlar                Shimano Tourney 8-Speed