Trek Elcykel

Många väljer att skaffa elcykel och det är inte lätt att välja bland alla modeller. Här tar vi en titt på Trek elcykel nyheter 2019.

Trek Elcykel 2019:

Märket Trek kännetecknas av 40 års erfarenhet inom cykeltillverkning och detta företag har nu satsats stort på nya elcyklar. Med Trek får du genomgående stabilitet och beprövade produkter som håller i många år. Förutom en tvåårig batterigaranti erbjuder företaget även ett världsomspännande nätverk av certifierade elcykelåterförsäljare, kvalificerade tekniker och servicecenter.

Genom att använda högkvalitativa komponenter och pålitlig elektronik – som elmotor från Bosch – får du en elcykel du kan lita på. Vad är en Trek elcykel? Det fina med en elcykel är att den förstärker din egna kraft och du kan alltså trampa på som vanligt fast till en bråkdel av ansträngningen. Med en Trek får du en räckvidd på 32–160 km och du laddar batteriet fullt på 3–5 timmar.

Trek elcykel Super Commuter

Trek Super Commuter+ 8 är en grymt bra pendlarcykel för dig som vill elcykelpendla till jobbet. Den har dessutom attraktiv design, så det är bara att vänja sig vid avundsjuka blickar från omgivningen. Tack vare den högpresterande elmotorn och elassistanssystemet från Bosch kan du välja hur mycket assistans du behöver när du cyklar.

Denna elcykel har ett sportigt utseende med integrerat batteri (mittplacerat) och mittmotor. Njut av en slimmad design och riktig körglädje när du svischar upp även i branta uppförsbackar helt utan ansträngning. Om du önskar extra tillbehör finns både pakethållare och cykelvagn som passar till modellen. Vill du ha en riktigt sportig och bekväm elcykel som håller länge så är detta det självklara valet.

Trek elcykel Super Commuter

Teknisk information:

Hastighet         25km/h

Motortyp         Bosch, Mittmotor

Elcykelmotor   Bosch Performance CX, 250 W, 75 Nm

Batteri               500Wh

Laddningstid   6h

Räckvidd           6–10 mil

Display              Bosch Purion

Bromstyp         Skivbroms

Broms               Shimano M615 hydrauliska

Lampa               Ja

Dämpning        Odämpad

Växlar                Shimano XT M8000

Vikt                    23,60 kg

>> Läs mer om Trek Super Commuter här!<<

 

Trek elcykel UM4+

På håll ser Trek UM4+ ut som en vanlig herrcykel med len liten svart låda på pakethållaren. Men detta är en elcykel och kedjan från mittmotorn driver bakhjulet så att du får effektiv assistans. Vill du ha en nättare och lite enklare elcykel som är diskret men gör sitt jobb kan du med fördel köpa denna modell. Det traditionella utseendet gör att elcykeln smälter in bland andra cyklar på parkeringen.

Motorn är en Bosch Active plus och batteriet är på 400W. Här ingår pakethållare, lås och fast belysning. Växelsystemet är inkapslat vilket gör elcykeln skyddad från snöslask och regn. Denna elcykel drivs genom remdrift och saknar alltså vanlig cykelkedja – vilket gör cykeln oerhört tyst. Vill du ha en elcykel av klassiskt snitt med moderna funktioner bör du definitivt provcykla Trek UM4+.

Trek elcykel UM4

Teknisk information:

Hastighet         25km/h

Motortyp         Bosch, Mittmotor

Elcykelmotor   Bosch Active+, 250 W, 50 Nm

Batteri               Bosch Powerpack 400Wh

Laddningstid   4h

Räckvidd           4–7 mil

Display              Bosch Purion

Bromstyp         Skivbroms

Broms               Shimano hydrauliska

Kedja                 Gates CDX-rem

Dämpning        Odämpad

Växlar                Shimano Nexus 7

Vikt                    22,90kg

>>Läs mer om Trek UM4+ här!<<

 

Trek elcykel Powerfly Sport

Som namnet avslöjar är Trek Powerfly Sport en kraftfull el-mtb med extrem kapacitet. Den kraftfulla motorn på hela 75Nm ger dig rejält med extra kraft när du behöver. Denna sportiga elcykel lämpar sig utmärkt för skogsvägar och stigcykling men är även en dröm för den som vill elcykelpendla till jobbet. Priset är överkomligt och särskilt med tanke på utrustning och vad man får för pengarna.

Den extra starka motorn Bosch Performance CX 250W ger en maxfart på 25 km/h och elcykeln har hela 9 växlar att välja bland. Ramen är tillverkad i Alpha platinum aluminium vilket ger en lätt elcykel som håller bra och som står emot påfrestningar. Även batteriet är väl tilltaget och med 500wh får du en imponerande lång räckvidd.

Trek elcykel Powerfly Sport

Teknisk information:

Hastighet         25km/h

Motortyp         Bosch, Mittmotor

Elcykelmotor   Bosch Performance CX 250W

Batteri               Bosch PowerPack 500 Wh

Laddningstid   4h

Räckvidd           5–8 mil

Display              Bosch Purion

Bromstyp         Skivbroms

Broms               Tektro HD-M275 hydraulisk

Dämpning        Dämpad

Växlar                Shimano Altus M2000/Shimano Acera M3000

Vikt                    22,77 kg

>>Läs mer om Trek Powerfly Sport här!<<